Bericht versturen
Thuis

GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

CHINA GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

De Groep van de Matrijsnew energy van Guangdong Co., Ltd is een nationale high-tech onderneming de van wie hoofdzaken R&D, het ontwerp, de productie en de verkoop van de pakken van de lithiumbatterij zijn. Het is een belangrijke leverancier van de oplossingen en de Pakken van de lithiumbatterij in China en is geëngageerd aan het dienen van klanten met veilige, milieuvriendelijke en duurzame lithiumbatterijen.


Met ononderbroken onafhankelijke innovatiemogelijkheden, uitstekende algemene ontwikkeling en ontwerpmogelijkheden, de capaciteit kosten nauwkeurig om te controleren, evenals het rationele plaatsen van producten en de integratie van de stroomopwaartse en stroomafwaartse middelen van uitstekende kwaliteit, is het bedrijf nu het meest geschikt ontwerpend op het binnenlandse het PAKgebied van de lithiumbatterij geworden. Één van de fabrikanten met sterk, volledig ondersteunend materiaal en de betrouwbaarste productkwaliteit.

 

Wij bezitten het Matrijsindustrieterrein met een gebied van 20 acres in Huizhou-Stad, die hoofdzakelijk verdeeld in verscheidene gebieden zoals gebieden voor geautomatiseerde productie, het verouderen test, opslag, bureau, personeelsslaapzaal, kantine, enz. is. Het grootste deel van het diverse die productiemateriaal door het bedrijf wordt bezeten worden ingevoerd uit Duitsland, en zijn geavanceerd niveau en automatiseringsniveau is allen op het belangrijke niveau in de industrie.

CHINA GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

CHINA GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Matrijs

Jaarlijkse omzet : 13 million-50 million

Opgericht Jaar : 1999

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Certificaten CHINA GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Certificaten CHINA GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Certificaten CHINA GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Certificaten